Søg

Handelsbetingelser

Hvem er vi

Websitet ejes og publiceres af:

Syhjørnet v/Karna Jørgensen
Askelundsvej 2G
3600 Frederikssund
Telefon: 47316099
E-mail: karna@sy-hjornet.dk
https://sy-hjornet.dk

Priser

Hos Syhjørnet v/Karna Jørgensen tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Syhjørnet v/Karna Jørgensen modtager betaling med VISA-Dankort, MasterCard og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Hvis ikke du har mulighed for at benytte dig af Visa Dankort, MasterCard eller MobilePay, er du velkommen til at kontakte butikken, så der kan findes en anden løsning. Så snart din betaling er modtaget, vil ordren blive klippet og sendt inden for Syhjørnets åbningstid.

Levering

Syhjørnet v/Karna Jørgensen tilstræber at afsende ordrer indgået inden kl. 17 samme dag, ordrer modtaget herefter sendes næstfølgende hverdag.
Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 44 kr. Bestiller du varer for over 499,00 kr. er fragten gratis. (gælder kun forsendelser i Danmark). Dine varer sendes med DAO. Varer vil blive leveret på nærmeste afhentningssted, der angives ved bestillingen.
Du modtager en sms med afhentningsstedet og i hvilken periode du kan afhente pakken. Skulle du have et ønske om et specielt afhentningssted, skal du blot skrive det i kommentarfeltet på din bestilling. Du kan også vælge levering på din adresse.  Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. 

Skulle der være fejl i det fremsendte stof, bedes du straks kontakte Syhjørnet og aftale nærmere. Du vil herefter modtage en mail med en returlabel. Ved pakker der returneres uden aftale, ydes der ikke returfragt. 

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes varen til:
Syhjørnet v/Karna Jørgensen, Askelundsvej 2G, 3600 Frederikssund. 

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen af pakken til at give Syhjørnet besked om, at købet fortrydes. Der skal sendes en mail til karna@sy-hjornet.dk.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Du kan ikke fortryde et køb ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom til Syhjørnet.

NB: Der tages forbehold for fejl, mangler og priser i tekst og på farvegengivelse på produktbilleder. Så er du i tvivl herom, så ring endelig og spørg ind til den vare du ønsker.

Ønsker du at sende varen retur til os, skal du sende varen til:
Syhjørnet v/Karna Jørgensen
Askelundsvej 2G
3600 Frederikssund

Varer undtaget fortrydelsesretten

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Det betyder, at vi KUN tager metervarer retur, hvis der er fejl og mangler på stoffet (ikke fordi du fortryder købet, da det er i afklippet mål efter dit ønske).

Vi gør særligt opmærksom på at stof, der er klippet i, tages ikke retur. Husk derfor at kigge varen igennem for eventuelle fejl inden du klipper.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen retur til Syhjørnet. Du skal selv betale for at pakken returneres, og hæfter selv for eventuelle skader der måtte opstå under transporten. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Afklippede metervarer, bånd o. lign. tages ikke retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi tilbageholder beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Afhentning i butik

På vores webshop er det muligt at vælge at afhente vores produkter i den fysiske butik. På denne måde er det muligt at købe en vare online, for derefter at afhente varen fysisk i vores butik. Da varen afhentes i vores butik, så gælder samme vilkår, som når du handler fysisk i vores butik.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Syhjørnet v/Karna Jørgensen. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte karna@sy-hjornet.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Scroll to Top

Tilmelding til nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.