Søg

Børnestoffer

Med sjove trykdesign

Vi har et stort udvalg af børnestoffer i mange forskellige og sjove, kvaliteter og stoftyper. Og så har de den egenskab at de sagtens går til meget andet også.
Bomuldsjersey, softshell, bomuldslærred og isoli med motiver af dyr, planter, sommerfugle eller tryk med søde sager.

Så kan børnene sove blandt store dinosaurer eller tæt på vilde elefanter i hjertet af Afrika.

Viser 1–36 af 61 resultater

Stort udvalg i tekstiler til børn

af børnestoffer til både store og små, drenge og piger.

Vi har et stort udvalg til både baby og børnetøj, men også massevis af bomuldsstoffer til børneværelset, eller til sengetøj, babynest, pusletaske osv.

Alle stoffer er af høj kvalitet, da vi selv kun køber fra danske og europæiske leverandører, som vi stoler på. De fleste af stofferne er øko-tex mærkede eller endnu bedre Gots-certificerede.

Hos os finder du mange forskellige børnestoffer

Børnestofferne kan være sådan noget som: bomuld i jersey og vævede, uld i jersey og i vævede, bambusjersey, fløjl, softshell, dobbel gauze, bævernylon, vådliggelagner, strækvelour, mørklægningsgardin og meget mere. Der er selvfølgelig både ensfarvede og mønstrede stoffer, og mange er virkelig farvestrålende, og med søde og sjove motiver. Stofferne ligger her på webshoppen, men du finder endnu flere i butikken.

Du kan også finde massevis af mønstre i Syhjørnet. Vi er lagerførende med Minikrea, Onion, Newlook og Simplicity, og de har alle mønstre til børn.

Lær at sy dit eget børnetøj

Endelig vil jeg nævne, at vi har mange sykurser, hvor du kan få hjælp til selv at sy dit unikke børnetøj. Kig ind på LOF-Frederikssund og se, om der er et kursus, som passer dig.

Scroll to Top

Tilmelding til nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.