Søg

Om os

Karna Nilausen - Indehaver

Karna er indehaver af Syhjørnet og uddannet lærer i beklædningssyning. Hun har med stor fornøjelse undervist i 43 år og tager løbende efteruddannelse inden for faget. Fra september til maj afholdes der mange kurser i Syhjørnets lokaler, som ligger i umiddelbar forbindelse til butikken. Der undervises både dag, aften og i weekenderne.

Cecilie

Cecilie Ciff - Salgsassistent

Cecilie er udlært beklædningshåndværker fra Ishøj og uddannet tekniker i damebeklædning fra Teko Centeret Danmark. Hun har 7 års erfaring fra anden tekstilbutik og syr til sig selv og sine børn. Cecilie har ligesom vi andre i butikken, stor viden om både sy teknikker, mønstre, stofferne og tilbehøret. Og så er hun god til at gøre butikken og webshoppen spændende, inspirerende og indbydende.

Karin Jacobsen - Salgsassistent

Karin er rigtig god til at vejlede kunderne. Karin har stor flair for at sætte farver og mønstre sammen. Hun har gennem mange år været på adskillige sy kurser og syr meget, både til sig selv og sine børnebørn. Karin ved stort set alt, hvad der er vær at vide om syning, og hun er ligeledes god til at sørge for at både butikken og webshoppen er inspirerende, spændende og indbydende.

Niclas

Niclas Hedevall - Selvstændig i Syhjørnet

Nordsjællands symaskinecenter har lejet et lokale hos Syhjørnet! Mit navn er Niclas Hedenvall. Jeg er 34 år, og bor i Søborg med min kæreste og mine to små børn. Jeg har 6 års erfaring med salg, service og reparationer af symaskiner, og jeg er derfor meget glad, og ikke mindst spændt på at åbne min egen lille forretning i skønne Frederikssund 😊 Jeg er altid klar på en hyggelig snak, og selvfølgelig kan i få et godt tilbud på en reparation eller en ny maskine 😊 Jeg ser frem til at møde en masse søde mennesker, og jeg håber i tager godt imod mig 😊 Hold øje med et godt åbningstilbud på reparationer! 5-10 dages reparationstid 😎

Syhjørnet i Frederikssund blev grundlagt i 2010 og består i dag af en stor stofbutik i Frederikssund med tilhørende webshop og store lokaliteter med sykurser. Forretningen beskæftiger 3 medarbejdere og en selvstændig skrædder. Alle med stor ekspertise inden for beklædningssyning. Find tips og tricks til syning og mønstre på vores YouTube kanal. Altid professionel betjening – vi ved hvad vi taler om.

Kreativt miljø og stort udvalg af stof og metervarer 
Besøger du os i stofbutikken, vil du opleve et kreativt miljø med et stort udvalg af stof og metervarer til beklædning samt lidt til patchwork og interiør. Syhjørnet har også et bredt udvalg af sytilbehør f.eks. knapper, tråd, vlieseline, velcro, lynlåse, glidere, pyntebånd og mønstre. Vi er altid klar med inspiration og vejledning til både stof og mønstre. Få en videorundvisning i butikken.

Webshop med stort udvalg
webshoppen finder du altid det nyeste stof og tilbehør og vi arbejder konstant på at gøre det endnu lettere for dig at handle digitalt.

Scroll to Top

Tilmelding til nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.