Om os

Karna Jørgensen - Indehaver

Karna er indehaver af Syhjørnet og uddannet lærer i beklædningssyning. Hun har med stor fornøjelse undervist i 40 år og tager løbende efteruddannelse inden for faget. Fra september til maj afholdes der mange kurser i Syhjørnets lokaler, som ligger i umiddelbar forbindelse til butikken. Der undervises både dag, aften og i weekenderne.

Hanne Andersen - Salgsassistent

Hanne har syet hele livet og har derfor også stor erfaring inden for faget. Hun har syet alt fra dukketøj, børnetøj, undertøj og overtøj, men syr nu mest til sig selv og sine børnebørn. Hanne kommer oprindeligt fra tøjbranchen og er virkelig god til at sætte farver og mønstre sammen. Hun er derfor til stor inspiration og hjælp for kunderne når stof og tilbehør skal sættes sammen.

Karin Jacobsen - Salgsassistent

Karin er Syhjørnets nyeste medarbejder og rigtig god til at vejlede kunderne. Karin har stor flair for at sætte farver og mønstre sammen. Hun har gennem mange år været på adskillige sykurser og syr meget, både til sig selv og sine børnebørn.

Pia Nygaard - Selvstændig skrædder og designer

Pia er uddannet på Magretheskolen og underviser med stor succes i Syhjørnet. Pia har sin egen systue i Syhjørnet, hvor hun løser en mangfoldighed af opgaver for kunderne, eksempelvis reparationsopgaver, tilretninger og nye designs som brudekjoler, selskabskjoler o. lign. Pia kan træffes i butikken mandag, tirsdag og torsdag kl. 10.00 til kl. 15.00. SMS eller ring 22 76 54 47 for at booke aftaler.

Syhjørnet i Frederikssund blev grundlagt i 2010 og består i dag af en stor stofbutik i Frederikssund med tilhørende webshop og store lokaliteter med sykurser. Forretningen beskæftiger 3 medarbejdere og en selvstændig skrædder. Alle med stor ekspertise inden for beklædningssyning. Find tips og tricks til syning og mønstre på vores YouTube kanal. Altid professionel betjening – vi ved hvad vi taler om.

Kreativt miljø og stort udvalg af stof og metervarer 
Besøger du os i stofbutikken, vil du opleve et kreativt miljø med et stort udvalg af stof og metervarer til beklædning samt lidt til patchwork og interiør. Syhjørnet har også et bredt udvalg af sytilbehør f.eks. knapper, tråd, vlieseline, velcro, lynlåse, glidere, pyntebånd og mønstre. Vi er altid klar med inspiration og vejledning til både stof og mønstre. Få en videorundvisning i butikken.

Webshop med stort udvalg
webshoppen finder du altid det nyeste stof og tilbehør og vi arbejder konstant på at gøre det endnu lettere for dig at handle digitalt.

Scroll to Top

Tilmelding til nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.