Velkommen til Syhjørnet

Om os

I butikken er der et stort udvalg af stoffer og tilbehør til beklædning, samt nogle stoffer til møbler og gardiner

Syhjørnet har  eksisteret siden 2010, og har en stor ekspertise især indenfor beklædningssyning. Der afholdes mange kurser henover året – du kan se disse her

Vi har altid et bredt udvalg af tidens nyeste stoffer, knapper, lynlåse, pyntebånd, mønstre m.m. 

Hos os kan du altid få masser af inspiration både i form af de opsyede modeller som jævnligt skiftes ud efter årstidens mode og så er personalet sprængfyldt med gode ideer.

Karna Jørgensen

Indehaver
Jeg er uddannet lærer i beklædningssyning og har med stor fornøjelse undervist i 40 år. Jeg tager løbende efteruddannelse, indenfor faget.
Fra september til maj afholdes der mange kurser i de dertil indrettede lokaler, som ligger i umiddelbar forbindelse til butikken. Der undervises både dag, aften og i weekender.

Hanne Andersen

Salgsassistent
Hanne har syet hele livet, og har derfor også stor erfaring inden for faget. Hun har syet alt, fra dukketøj, børnetøj, undertøj og overtøj, og syr nu mest til sig selv og sine børnebørn.
Hanne kommer fra tøjbranchen og er virkelig god til at sætte farver og mønstre sammen, og er derfor til stor inspiration og hjælp for kunderne.

Karin Jacobsen

Salgsassistent
Karin er Syhjørnets nyeste medarbejder.
Karin er god til at vejlede kunderne, og har stor flair for at sætte farver og mønstre sammen. Hun har gennem mange år været på adskillige sykurser og syr meget til sig selv og til sine børnebørn.

Pia Nygaard

Selvstændig skrædder / designer
Pia er uddannet på Magretheskolen, underviser med stor succes i Syhjørnet i weekender. Herudover har Pia sin egen systue i Syhjørnet, hvor hun løser en mangfoldighed af opgaver for kunderne eksempelvis reperationsopgaver, tilretninger og nye designs som selskabskjoler m.m.

Pia udfører som nævnt mange og meget forskellige opgaver. Hun kan træffes i butikken mandag, tirsdag og torsdag kl. 10.00 til kl. 15.00. SMS eller ring for aftale 22 76 54 47
Scroll til toppen

Tilmelding til nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.