Søg

Isoli – French terry

– fremragende kvalitet.

Se de smukke og populære Isoli tekstiler der egner sig til mange forskellige formål. Klæd de unge mennesker på med smarte sweatshirts, hoodies, t-shirts eller bukser. Du kan også købe mønstre, farver og print der egner sig godt i teenagemiljøer. Vi sælger også ensfarvede Isoli stoffer og kan du ikke lige finde det er du velkommen til at kontakte os på mobil eller sms – så assisterer vi med at finde det perfekte stof til dig.

Viser 1–36 af 40 resultater

Isoli – french terry

Isoli er en anderledes type af sweatshirt stof, hvor man gennem fremstillingen har strikket ekstra garn ind på vrangen af stoffet.
Dette ekstra lag børstes så efterfølgende op, og giver dermed en blød bagside, der er perfekt til netop afslappende tøj, som man oftest bruger sweatshirt stoffer til.
Sommer-isoli, et andet velkendt navn for French terry der fremstår i en tyndere kvalitet, er en ikke opkradset udgave. Isoli og French terry fås i forskellige tykkelser, men det er som regel Isoli (den opkradsede) der fås i en tykkere vinterudgave.

Isoli, også kaldt for sweat-stof, anvendes til mange formål som sweatshirts, hoodies og joggingbukser.

For skal produktet være bare lidt varmere er isoli ideelt. På grund af dets tykkelse, varme og blødhed er det nemlig særligt egnet til tøj til de koldere sæsoner.

Scroll to Top

Tilmelding til nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.